Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Grænselandet mellem Coaching og den psykoterapeutiske behandling

16. januar 2018 kl. 20:30 - 21:45

Gratis

Ofte hører man forskellen på coachens og psykoterapeutens arbejdsområde defineret ud fra devisen om at coachen er fremadrettet i tiden og psykoterapien er bagudrettet.

Vi coaches har lært at vi ikke skal forfølge temaer som kun psykologer er kompetente til at bearbejde. Men handler det kun om, hvorvidt vi i begrebsafklaringen taler i fortid, nutid eller fremtid?

I denne udgave af ”Nørderiet”, ser vi sammen med Mogens Nielsen, Coachklinikken på, hvorfor det er så vigtigt for en Coach at kunne identificere, hvorvidt fokuspersonen er i stand til at modtage coaching eller ej.

 

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet facilitereres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Afhængig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmål eller ønsker, kan du kontakte Jesper på: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

Photo by Federica Campanaro on Unsplash

GemGemGemGem

Detaljer

Dato:
16. januar 2018
Tidspunkt:
20:30 - 21:45
Pris:
Gratis

Sted

Online møde