Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Styrkebaseret Coaching med Powercards

12. april 2016 kl. 18:00 - 20:30

500DKK – 995DKK

 aktiviteter

Du benytter mĂĄske allerede VIA Styrkerne i din coaching, MEN hvad sker der, nĂĄr vi bringer skyggesiderne/balancerne ind i feltet?

Vil du vide mere om det, så kom til 2 ½ times oplæg, hvor du vil få en indføring i brugen af styrker samt prøve at bruge Powercards, som du efterfølgende kan tage med dig hjem og bruge direkte i din coachingpraksis.

Vi introducerer jer til POWERCARDS, der er udviklet af Inga Coello og Connie Friman i forbindelse med afslutningen af Masteruddannelsen i Positiv Psykologi. POWERCARDS hjælper dig med at bruge den gratis forskningsbaserede VIA styrkeprofil, der er taget af mere end 2,6 million mennesker i 190 lande.

POWERCARDS hjælper også til, at coachee bliver bevidst om sine styrkers skyggesider og hvad der skal til få at få sin styrker i balance. Vi har som de eneste i DK, fået tilladelse fra VIA Instituttet til at benytte os af balancerne/ skyggesiderne på vores karakterstyrkekort.

Det er en forudsætning for deltagelse, at du tager en gratis VIA -test inden kurset. Link til denne udsendes nogle uger før workshoppen.

Oplægsholderne:

Conni FrimannConnie Friman: MCC certificeret coach og Master i Positiv Psykologi (MOPP). Indehaver af GROW2.DK og POWERCARDS.DK

 

 

 

 

Inga CoelloInga Coello: PCC certificeret coach, Master i Positiv Psykologi (MOPP) og Cand.Pæd. Indehaver af COELLO.DK og POWERCARDS.DK

 

 

 

 

ICF Danmark søger 2½ CCE for denne workshop.

Hvis du har spørgsmål inden workshoppen er du velkommen til at kontakte tovholder Birgitte Elsner på be@zfri.dk

Detaljer

Dato:
12. april 2016
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
500DKK – 995DKK