Top

Menu

Aktiviter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Samtaler der flytter

14. september kl. 19:00 - 20:30

Med grundlægger og direktør Anette Raaby samt Partner Karin Lyngby Christensen, – Kongruens.

Dette webinar er kun for medlemmer af ICF.

Stiller du spørgsmål for selv at blive klogere – eller for at din fokusperson skal blive klogere? Samtaler der flytter handler om at lade spørgsmålene arbejde for dig. Tilgangen hjælper dig også til ikke bare at zoome ind på det dine kunder er fastlåst i, men også til at zoome ud, se helheden og bidrage til nye indsigter og bevægelser.

Samtaler der flytter handler både om at stille spørgsmål, der udfordrer traditionelle tankemønstre, men også hvordan du forbereder dig selv i samtalerne.

På webinarer vil vi bl.a. introducere dig til spørgsmål, der ikke bare taler til det bevidste, men også den ubevidste viden.

Konceptet bygger på bogen Spørgsmål der flytter, som er skrevet af hollandske Siets Bakker – systemisk frontløber og organisationskonsulent. Bogen er solgt i over 10.000 eksemplarer i Holland og indtil videre oversat til tysk, engelsk, spansk og dansk. I Danmark er bogen oversat af Anette Raaby, og udgivet af Kongruens med eksklusive rettigheder til konceptet i Danmark.

Du vil blive introduceret til baggrunden og det teoretiske afsæt for konceptet, og får de første praktiske erfaringer i break-out rooms.

Vil du vide mere, kan du købe bogen og kortene til en særligt samlet pris til deltagere på webinaret. Du kan også tilmelde dig på nogle af vores digitale eller fysiske kurser i konceptet.

Kongruens har i 25 år løst strategiske såvel som operationelle HR-opgaver. Vi har et særligt fokus på det systemiske perspektiv ind i vores opgaveløsning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeldingen er desværre slut. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail: kontakt@icfdanmark.dk.


Praktisk

Hvor det er muligt (vi får tilladelse til det), vil Nørderiet blive optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

Udbytte

Det er gratis at deltage og som medlem af ICF optjener du desuden 1,5 CCU point.

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding, får du dagen før et link til mødet online og anvisninger til, hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee», som betyder, at hvis du ikke kan deltage alligevel, skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar‐systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se, om det virker korrekt. Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online, 10 minutter før mødet starter, og kan hjælpe dig, hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online, interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte til tider meget små elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher, og hvad vi coacher, er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching‐personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
14. september
Tidspunkt:
19:00 - 20:30

Sted

Webinar