Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Metaforer i coaching – Netværksgruppen Sjælland

3. september 2019 kl. 17:00 - 20:00

  • Hvad er en metafor?
  • Hvordan skaber man den?
  • Hvordan kan man bruge den i coaching? 

Kernekompetence 7: Kommunikere direkte 

 

Vi har inviteret en gæst, grafisk facilitator Katja Ørmen, som vil tegne og skitsere metaforer og indtryk fra eftermiddagen.

Vi ser frem til at gense både gamle og nye ICF medlemmer – men også nye coaches, som har interesse i at se, hvad vi bruger vores ICF netværk til.

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til enten Tine Oksen – tine@oksen.dk – eller Charlotte Barfod – coach@charlottebarfod.dk.

 

 

Gry Hal fra HR Kompass, der deltog for første gang ved sidste netværksmøde, har skrevet følgende:

Jeg deltog i netværksmødet for at se, om det var noget for mig. Der er så mange forskellige netværk, der trækker, så jeg ville gerne have afklaret, om netop dette ville være givende. 

Der er stor imødekommenhed i gruppen, som er en blanding af gamle medlemmer samt nogle nye, der ligeledes er nysgerrige på hvad ICF består af. Det er et forum, hvor nærvær, plads til fordybelse og det at blive udfordret på én selv, er i fokus.  Samtidig er der konkret træning. 

Meget forskellig erfaring, og hvor det vigtigste er ønsket om at blive “klogere” på coaching. Mine forventninger blev indfriet og jeg melder mig ind i netværket.

 

Næste netværksmøde bliver den 14. november kl. 15-18.

Detaljer

Dato:
3. september 2019
Tidspunkt:
17:00 - 20:00

Sted

Ordnung
Lottenborgvej 24
Kongens Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps