Top

Menu

Aktiviter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GRATIS Webinar: ICF certificering – noget for dig?

16. november 2016 kl. 15:00 - 16:00

Gratis

aktiviteter

Overvejer du en ICF certificering? Synes du det kan virke uoverskueligt at gå i gang med processen? Tænker du på, om det overhovedet giver ekstra værdi for dine kunder? Ønsker du at forstå ICF certificeringssystemet bedre? Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på disse og mange flere spørgsmål, så tilmeld dig denne gratis workshop, som alle i hele landet kan deltage i, da det foregår som en telefon konference.

Denne tele-workshop giver dig input til:

  •  Hvorfor blive certificeret? Hvilken værdi giver det dig og dine kunder?
  •  Hvad kræver det af dig?
  • Hvordan foregår det?
  • Hvordan forbereder du dig?
  • ……. Og alle dine spørgsmål, som vi på bedste ikke-coachende manér vil besvare så præcist og udførligt som muligt.

Ca. 1 uge inden workshoppen modtager du opkaldsinformation. Du vil kunne tilgå workshoppen både fra din PC og/eller telefon.
Har du spørgsmål inden workshoppen, kan du kontakte ansvarlige Annette Kledal

Ansvarlige for workshoppen:

Annette Kledal, PCC, og Michael Skjøt, PCC, guider igennem workshoppen og er klar med deres viden og erfaring inden for ICF systemet.

 

AnnetteAnnette Kledal: Annette er PCC certificeret coach og har arbejdet med og undervist i coaching siden 2002. Hendes coachuddannelse opnåede første gang ICF’s godkendelse i 2006. Hun coacher overvejende internt i organisationer, fungerer som mentorcoach for coaches som søger ACC eller PCC certificering og har i flere år desuden fungeret som eksaminator med ACC eksamen for ICF.

Annette sidder i bestyrelsen for ICF Danmark i 2015-2016 og sad ligeledes i bestyrelsen tilbage i 2008-9.

 

 

MKMichael Skjøt: Michael er PCC-certificeret coach og har arbejdet med coaching i organisationer siden 2003. Fra sin ACC-certificering i 2007 og frem til i dag har Michael logget 2.700+ timers coaching overvejende som business- og executive coach, teamcoach, samt som mentorcoach for coaches.

Michael har undervist i coaching siden 2008 og har arbejdet med mentorcoaching siden 2011. ICF Danmark: bestyrelsesmedlem 2009-2011, Præsident 2011, Formand etisk komité januar 2012-juni 2014.

Detaljer

Dato:
16. november 2016
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Pris:
Gratis