Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: At facilitere adaptiv dybdelæring

23. september 2020 kl. 14:00 - 15:30

med Tor Harstrup, MCC

Facilitering af adaptiv dybdelæring handler om at bryde vaner og mønstre. Hvorfor gør mennesker, som de gør, og hvad kan man gøre ved det? Hvordan kan man støtte mennesker i at komme ud af vanens magt?

Vil du være en god coach, skal du også formå at løsrive dig fra din egen referenceramme og forholde dig til, hvordan indre antagelser farver dit udsyn og opfattelse af det ydre.

Har du lyst til at mestre selvtransformation og blive en habil facilitator af dybdelæring? Så er Nørderiets ”lunch-i-nar” med Tor Harstrup et godt sted at starte.

Målgruppen er coaches på alle niveauer og medlemmer af ICF Danmark optjener 1 CCEU, som dokumenteres efterfølgende.

Om Tor

Tor arbejder til daglig som adm. direktør på et behandlingshjem. Tor er Master Certified Coach og Master i ledelses- og organisationsudvikling fra DPU. Han har desuden en Leadership-uddannelse fra CTI og en uddannelse og certificering i at coache grupper som et eller flere relationssystemer (ORSCC®).

Tor har udgivet flere publikationer, herunder Coaching i misbrugsbehandling. Bogen bygger på et ressourcesyn på individet, som handler om, at et menneske til hver en tid er større end sit misbrug.

Gå ikke glip af denne mulighed for at høre Tors oplæg om adaptiv dybdelæring med efterfølgende mulighed for refleksion og dialog!

 


Praktisk

Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

Udbytte

Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
23. september 2020
Tidspunkt:
14:00 - 15:30

Sted

Webinar