Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netvÌrksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

IndlĂŚser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Hvordan roser og anerkender du dine coaching klienter?

20. august 2018 kl. 20:30 - 21:45

Gratis

Nørderiert inviterer dig til en refleksion over, hvordan du i dine coachingsamtaler anerkender dine klienter i de forandringer, som de ønsker at gennemføre. Vi vil tage udgangspunkt i professor Carol Dwecks undersøgelse af müden, vi roser andre menneskers indsats pü.

Ofte giver vi komplimenter nĂĽr noget er lykkedes: ”Godt gĂĽet!”, – og nĂĽr det gĂĽr højt: ”Hvor er det bare imponerende, at du lykkedes med X og Y!”
Ifølge Carol Dwecks undersøgelser skal vi meget hellere vÌre nysgerrige pü den umage og den anstrengelse, som er sket i processen for at nü derhen, hvor klient er nüet.
Dvs. spørgsmål som: ”Det har helt sikkert ikke altid været nemt undervejs. Hvordan er du lykkedes med alligevel at nå derhen?” – ”Hvad har hjulpet dig undervejs?” – og endnu vigtigere: ”Hvad har du lært af det?”

Før Nørderiet kan du med fordel se et sammendrag af resultaterne af hendes undersøgelse her:

 

 

Der vil blive søgt om 1 CCE point med udgangspunkt i følgende behandlede ICF kernekompetencer:

4. COACHINGNÆRVÆR
5. LYTTE AKTIVT
8. SKABE BEVIDSTHED
11. HÅNDTERE FREMSKRIDT OG ANSVAR

 

Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud pü ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du ogsü finde tidligere udgaver af Nørderiet.

 

Udbytte

OplĂŚg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idĂŠer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Nür vi har registreret din tilmelding für du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregür i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid vÌre online 10 minutter før mødet starter og kan hjÌlpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet facilitereres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

AfhÌngig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmül eller ønsker, kan du kontakte Jesper pü: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er büde pü de enkelte, til tider meget smü, elementer i det at coache og pü alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gü pü opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

Detaljer

Dato:
20. august 2018
Tidspunkt:
20:30 - 21:45
Pris:
Gratis
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Online møde