Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: De nye kernekompetencer

16. april 2021 kl. 14:00 - 15:00

En af hjørnestenene i ICF´s arbejde med at udvikle og sikre høje standarder i coachingbranchen er kernekompetencerne.

Opdateringen af kernekompetencerne fra de tidligere 11 til de nuværende 8 er en god anledning til dels at genbesøge de eksisterende kompetencer i ny forklædning, dels at besøge de nye og undersøge, hvad ændringerne betyder.

Helene Aalling, Living Leadership, indleder dette tema med ridse op hvad de nye 8 kernekompetencer indeholder og hvilke forskelle og ligheder der er imellem de nye og de gamle kernekompetencer.

Efterfølgende er dialogen åben med henblik på at forstå og anvende kernekompetencerne optimalt.

Kom glad 😉

 

 


Praktisk

Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

Udbytte

Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
16. april 2021
Tidspunkt:
14:00 - 15:00

Sted

Webinar