Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Teamcoaching – når udvikling rækker ud over den enkelte

24. august 2017 kl. 17:00 - 18:15

Gratis – 50DKK

Livet i organisationer er mere og mere teambaseret og coachingbehovet i fremtiden flytter sig fra udelukkende at være individbaseret til at inddrage teamet – men i høj grad også de ”systemer”, som teamet er en del af.

Hvordan kan vi som coaches klæde os på til at coache teams, som er del af ofte flere komplekse ”systemer”? Hvordan kan vi fortsat skabe værdi i den komplekse verden, som vores kunder agerer i?

Annette Kledal, Expand, indleder dette tema med et oplæg: “Jeg har i mange år primært selv coachet ledere i organisationer – og erfaret, at vi kan komme et godt stykke med læring og udvikling – og så støder vi på ting, som ikke har noget med individet at gøre. Der er teams, strukturer, kultur, kunder, samfund, normer …. Som alt sammen spiller ind. Hvordan coacher vi hele det system så effekten af coaching rækker ud over individet?”

 

Målgruppe

Ledere, projektledere, konsulenter som bruger eller er interesseret i at bruge coaching i forhold til arbejde med teams. Men alle interesserede er velkommen.

 

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet faciliteres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis for medlemmer af ICF Danmark at deltage, mens det koster 50 kr. per gang for ikke-medlemmer.

Afhængig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmål eller ønsker kan du kontakte Jesper på: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
24. august 2017
Tidspunkt:
17:00 - 18:15
Pris:
Gratis – 50DKK
Hjemmeside:
https://www.icfdanmark.dk/aktivitet/teamcoaching/

Sted

Webinar