Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Modstand – din, klientens eller medarbejderens?

23. februar 2017 kl. 20:00 - 21:15

Gratis – 50DKK

Norderiet2

Hvad er modstand for et begreb og hvordan omgås vi det? Hvad nu hvis der findes en bedre måde at omgås modstand på, hvordan ville det tage sig ud?

Temaet tager udgangspunkt i amerikaneren Steve de Shazer’s, for nogle, provokerende påstand om at begrebet modstand er fuldstændig ubrugeligt hvis vi ønsker at understøtte andre i at nå deres mål.

Her lægges der op til en udveksling af forskellige erfaringer med begrebet ”modstand”. Hvad nu hvis det slet ikke er modstand men helt naturlige reaktioner? Hvad gør vi så? Hvordan understøtter vi da bedst vores klienter og medarbejdere? Der indledes med et kort oplæg.

 

Målgruppe

Interne/eksterne coaches og ledere der har coaching som en del af deres leder kompetencer.

 

Udbytte

Inspiration og nye ideer til, hvordan du selv kan definerer og forholde dig begrebet modstand når du møder det i dit coachende arbejde.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet faciliteres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis for medlemmer af ICF Danmark at deltage, mens det koster 50 kr. per gang for ikke-medlemmer.

Afhængig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmål kan du kontakte Jesper på: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
23. februar 2017
Tidspunkt:
20:00 - 21:15
Pris:
Gratis – 50DKK

Sted

Webinar