Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: License to operate – at have et klart mandat

5. december 2017 kl. 17:00 - 18:15

Gratis

Som ledelsescoach skal man nogle gange hjælpe sine klienter med at kridte banen op og få en entydig ”license to operate”. Enten fordi, at de ikke er opmærksomme på at få et klart mandat fra deres primære stakeholdere eller fordi, at de ikke kan lide at kræve det.

Hvilke spørgsmål skal man være parat til at stille, for at hjælpe dem og hvad skal man selv turde, for at få sit eget mandat som ledercoach på plads.

 

 

Helene Aalling, Living Leadership, indleder dette tema med et oplæg: ”Jeg har ofte oplevet at ledergrupper ikke har ageret i overensstemmelse med deres mandat, fordi det ikke fremstod krystalklart. Jeg har også oplevet selv at komme i klemme som coach forårsaget af manglende forventningsafstemning. Hvad er det, der sker, når det ikke lykkes og hvad kan være med til at det gør?”

Hvis du deltager i mødet anbefales det at du læser Helene’s artikel: License to operate inden.

 

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet facilitereres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Afhængig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmål eller ønsker, kan du kontakte Jesper på: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Detaljer

Dato:
5. december 2017
Tidspunkt:
17:00 - 18:15
Pris:
Gratis