Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Hvorfor bruge coaching i en teknologivirksomhed?

16. april 2018 kl. 19:00 - 20:15

Gratis

Casper Hansen er Adm. Direktør for teknologivirksomheden Technicon, der har robotteknologi som sin spidskompetence. Det er en virksomhed i rivende udvikling, og med stor succes som du kan læse mere om på: www.technicon.dk.

Casper har fokus pĂĄ ledelse som et vigtigt parameter for succes. Ledelse af sig selv, ledelse af ledelsesteamet, ledelse af medarbejdere og ledelse af produktion.

Derfor indgĂĄr Technicon i et samarbejde med en ICF-certificeret coach bĂĄde til teamcoaching af ledelsesteamet og til individuel coaching af de enkelte ledere.

Derudover arbejdes der mĂĄlrettet med Extended DISC-personprofiler, som forstĂĄelsesramme for det optimale samarbejde i ledergruppen.

Casper vil fortælle om Technicons bevæggrund for at arbejde med coaching og hvad de får ud af det. Casper vil også være helt skarp på, hvilke kvaliteter han efterspørger hos en coach, for at det er interessant for ham at indgå i et samarbejde.

Så log ind på Nørderiet og hør hvilke kvaliteter en administrerende direktør har fokus på, når der bestilles coaching til virksomheden.

Du kan møde Casper første gang i Nørderiet mandag d. 16. april kl. 17.00. Det er en appetitvækker til selve konferencen 16. maj, hvor du har yderligere mulighed for at fordybe dig i coaching og kvalitet sammen med ham.

 

Webinaret vil blive optaget og lagt på ICF Danmarks YouTube kanal efterfølgende.


 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Webinaret er gratis og for både ICF-medlemmer og ikke-medlemmer. Der er begrænset plads.

Er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Denne udgave af Nørderiet er dedikeret til ICF Danmarks konference d. 16. maj 2018 hvor Reinhard Stelter vil være tilstede med oplæg og diskussioner.

Har du spørgsmål vedrørende webinaret bedes du kontakte Jesper H Christiansen på: jhc@solutionsurfers.dk.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

GemGem

GemGem

Detaljer

Dato:
16. april 2018
Tidspunkt:
19:00 - 20:15
Pris:
Gratis

Sted

Webinar