Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Dilemmaer og svære valg i coaching samtaler

24. oktober 2017 kl. 21:00 - 22:15

Gratis

Hvad er din fortrukne tilgang når du bliver bedt om at hjælpe med et dilemma eller når der skal træffes et svært valg?

Et er, hvad du har lært på uddannelser og kurser, et andet er hvad din praktiske erfaring lærer dig hen ad vejen.

Selvom der kan være temaer som går igen, er vi alligevel dybt individuelle og vi kan ikke altid bruge den samme struktur eller de samme spørgsmål.

Log ind og del din egne erfaringer og hør om andres.

Der henvises til artiklen Better Decision Making with Solution Focused Coaching, af Mark McKergow,  i forbindelse med mødet.

 

Målgruppe

Alle som beskæftiger sig med coaching.

 

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet facilitereres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Afhængig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmål eller ønsker kan du kontakte Jesper på: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

Detaljer

Dato:
24. oktober 2017
Tidspunkt:
21:00 - 22:15
Pris:
Gratis

Sted

Webinar