Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Coaching som ledelsesredskab? – Nej tak, jeg har rigeligt i forvejen!

28. juni 2017 kl. 18:00 - 19:15

Gratis – 50DKK

coaching_ledelse

Mange ledere har efterhånden en kortere eller længere coaching uddannelse bag sig. Men med en hverdag som går op i rapporteringer, dokumentation, budget opfølgning og løbende reorganisering er det svært at tage sig tid til at bruge de erhvervede kompetencer.

Eller er det? – Som leder ved du hvor vigtigt det er at medarbejderne føler sig set, hørt og forstået men det kan virker alt for uoverskueligt.

Har du overvejet hvad der kan være den mindste handling som skal til for at gøre en forskel? Hvis du skulle vælge tre effektive simple coachende spørgsmål som kunne understøtte dine medarbejdere, hvad ville de da være?

Mødet starter med et kort oplæg af Kim Budolph Johansen fra Active Budolph Consulting.

 

 

Målgruppe

Ledere som bruger eller er interesseret i at bruge coaching som en del af deres ledelseskompetencer. Men coaches er også velkommen.

 

Udbytte

Inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet faciliteres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis for medlemmer af ICF Danmark at deltage, mens det koster 50 kr. per gang for ikke-medlemmer.

Afhængig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmål eller ønsker kan du kontakte Jesper på: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
28. juni 2017
Tidspunkt:
18:00 - 19:15
Pris:
Gratis – 50DKK

Sted

Webinar