Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Ledelse og karrierecoaching

14. november 2017 kl. 17:00 - 18:15

Gratis

Kan lederen coache sine medarbejdere i karrierespørgsmål, eller er der en bias her?

Hvordan kommer man til orde som leder eller medarbejder i en individuel karriereplan, og er det noget arbejdspladserne understøtter eller modarbejder?

Kan man overhovedet blive coachet af sin leder?

Kan HR spille en rolle i objectiv coaching af de ansatte og er der tillid nok til at det kan lade sig gøre?

Mødet starter med et oplæg af Kim Budolph Johansen fra Active Budolph Consulting som tager udgangspunkt i to cases:

  1. Hvor feedback kultur og åbenhed/inklusion tillod en helt og fuldstændig dialog med egen leder om videre forløb i karrieren internt såvel som videre.
  2. Hvor feedback kulturen er erstattet af performance jag, hvor lederen “udnytter” sine ressourcer og medarbejder til det ekstreme og hvor en medarbejder kun bliver coachet når resultaterne ikke har vist sig (performance coachet). Med andre ord negativ motivation og instruktion erstatter coaching.

 

 

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og/eller idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Nørderiet facilitereres af Jesper H Christiansen, PCC, bestyrelsesmedlem i ICF Danmark. Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Afhængig af efterspørgsel kan enkelte temaer blive gentaget. Ved spørgsmål eller ønsker kan du kontakte Jesper på: jhc@solutionsurfers.dk og tlf.: 40 94 00 13.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

(photo by rawpixel.com on Unsplash)

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

Detaljer

Dato:
14. november 2017
Tidspunkt:
17:00 - 18:15
Pris:
Gratis

Sted

Webinar