Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ICF-udviklingsforløb for professionelle coaches

26. september kl. 12:30 - 16:30

Kære coach,

Vi inviterer dig til at deltage i vores udviklingsforløb for professionelle coaches. Forløbet er for dig, der ønsker at udvikle dig som coach og lære af og sammen med andre coaches. Forløbet gennemføres over fire eftermiddage i perioden september-december 2023. Vi mødes i Expands lokaler på Amager, A.P.Møllers Alle 9C, 2791 Dragør.

MĂĄl

Der arbejdes i udviklingsforløbet med egen faglig udvikling, fordybelse og læring på vej mod ”next level” eller certificering og med en praksisorienteret, uhøjtidelig tilgang til coaching. Rammerne for vores coaching er ICF’s værdier, ICF’s etiske regler og de 8 kernekompetencer samt PCC-markers.

Det får du på forløbet:

 • Nye perspektiver pĂĄ coaching og det der virker i udviklende samtaler
 • Træning med feed-back – ny forstĂĄelse, nye vinkler og nye mĂĄder at se ”svære sager” pĂĄ
 • ForstĂĄelse af ICF’s kernekompetencer og PCC-markers
 • Faglig opdatering
 • Læring af og med gruppen og udvikling af dig som coach

MĂĄlgruppe

Certificerede og ikke certificerede coaches på vej mod ”next level” – ACC og PCC-niveau.

Form

Møderne vil bestå af:

 • 1. Erfarings- og siden sidst runde. Hvad optager dig lige nu som coach? Hvilke udfordringer stĂĄr du midt i? Hvilke ønsker har du til egen udvikling?
 • 2. Coaching med feedback hvor deltagerne pĂĄ skift fĂĄr mulighed for at modtage og give hinanden feedback, ligesom Inger M og Michael S giver deres feedback.
 • 3. Faglig udviklingsdel, hvor vi med afsæt i artikler og andet vil have fokus pĂĄ vores faglige udvikling og læring. Indholdet af den faglige udviklingsdel beslutter vi fra gang til gang.

Vi søger om CCE-godkendelse for de 4 netværksmøder – i alt 16 timer Core Competencies.

Praktisk

 • Møderne afholdes i mødelokalet pĂĄ A.P. Møllers AllĂ© 9C, 2791 Dragør.
 • Der er gratis parkering og bus 35 gĂĄr direkte fra lufthavnen.
 • Der serveres frugt og kaffe/te/vand i forbindelse med møderne.

Datoer efterår 2023 – hver gang klokken 12.30-16.30: Bemærk forskellige ugedage.

 • Møde #1 – tirsdag den 26. september 2023
 • Møde #2 – onsdag den 25. oktober 2023
 • Møde #3 – onsdag den 15. november 2023
 • Møde #4 – tirsdag den 12. december 2023

Deltagergebyr for alle 4 møder er 2.680 kr for medlemmer af ICF Danmark.

Deltagergebyr for ikke medlemmer er 4.980 kr.

Du tilmelder dig via ICF’s event side, som du kommer ind på ved at bruge linket længere nede på siden her. Når du har tilmeldt dig, vil du i løbet af nogle dage modtage faktura på deltagergebyret fra ICF Danmark på din e-mail. Når vi har modtaget din betaling af fakturaen, er du tilmeldt.

Begrænset deltagerantal

Mødeledere

Michael Skjøt: Michael er MCC-certificeret coach og har arbejdet med coaching i organisationer siden 2003. Fra sin første ICF-certificering i 2007 og frem til i dag har Michael logget 5500+ timers coaching som business- og executive coach, teamcoach samt som mentorcoach for coaches. Michael arbejder både i Danmark og internationalt udenfor Danmark.

Michael har leder- og Executive Management baggrund fra Maersk og SAS, og har siden 2007 haft sin egen virksomhed ”Skjoet – Ececutive Coaching”, der arbejder med lederudvikling og coaching 1:1 og coaching af teams. Michael har undervist i coaching siden 2008 og har arbejdet med mentorcoaching siden 2011.

ICF Danmark: bestyrelsesmedlem 2009-2011 og 2021-2024, Præsident 2011 og 2022-23, Formand etisk komité januar 2012-juni 2014.

Du kan læse mere om Michael og hans baggrund på: https://skjoet.net/michael-skjoet/

Inger Maaløe: Inger er PCC-certificeret coach og har arbejdet med coaching i såvel private som offentlige organisationer og har trænet ledere i coaching siden 2003. Inger har underviser- og ledererfaring fra undervisningssektoren samt 15 års arbejde i den finansielle sektor med ledercoaching, teamcoaching og stressforebyggende styrkebaseret coaching. Inger arbejder i dag som selvstændig executive coach med især danske private og offentlige kunder.

Inger er uddannet systemisk coach fra Dispuk i 2006 samt EMCC-certificeret i individuel coaching og teamcoaching. Inger tog PCC i 2012 og har godt 3.200 coachingtimer bag sig. Inger er mangeårigt medlem af EMCC og ICF og var i bestyrelsen for ICF i 2011-13. Formand etisk komité juli 2014-december 2021.

Helene Aalling: Helene er MCC-certificeret coach med godt 4.000 timers coaching med executives, iværksættere, ledere og teams i private og offentlige virksomheder. Helene er uddannet og certificeret (CPCC) via The Co-active Training Institute samt CTCP-certificeret teamcoach via Team Coaching International.

Helene har været professionel ledelses- og teamcoach siden 2004 og driver Living Leadership ApS. Inden da var hun tværnordisk leder i Nordea med ansvar for bl.a. leder-, team- og organisationsudvikling, undervisning samt salgscoaching i forskellige forretningsområder inden for B2B.

Helenes har taget ICF´s assessor uddannelse og være en del af ICF Danmark’s bestyrelse i 2020-2023.

Hvis du vil vide mere om udviklingsforløbet, er du meget velkommen til at kontakte Inger eller Michael. Inger på inger@maaloe.com og tlf. 2080 4485 og Michael på ms@skjoet.net og tlf. 2048 6378.

Du tilmelder dig HER – din deltagelse er bekræftet, nĂĄr deltagergebyret er betalt.

Mange hilsner

ICF Danmark

Detaljer

Dato:
26. september
Tidspunkt:
12:30 - 16:30
Hjemmeside:
https://www.icf-events.org/chapter-event/icf-udviklingsforlob-for-professionelle-coaches/

Sted

Expand
A.P. Møllers Alle 9 C
Dragør, 2791 Danmark
+ Google Maps