Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Immunitet mod forandring

13. marts 2019 kl. 20:30 - 21:45

Gratis

Denne gang vil vi, samme med Sanne Dinesen, se på mulige grunde til, at vi på trods af vore bedste intentioner ikke får skabt den personlige forandring og udvikling, som vi ønsker os.

To professorer fra Harvard, Robert Kegan og Lisa Lahey, ser vores modstand mod forandring som en slags immunsystem, og de noterer sig, at vores ”forandringsimmunitet” har en positiv hensigt, nemlig at beskytte os mod det psykologiske trauma og den fare, som pludselig forandring kan give anledning til.

Denne aften vil du få mulighed for at stifte bekendtskab med teorien bag ”forandringsimmunitet” og via en øvelse udviklet af Kegan og Lahey personligt udforske din egen immunitet mod forandring, så har du gennem længere tid uden held forsøgt at ændre en vane eller forandre noget i dit liv, kan du få skabt indsigt i, hvad der står i vejen for dig, og hvordan du kan komme videre.

Som opvarmning til Nørderiet er her en artikel du kan læse hvis du har lyst (er ikke et krav): The Real Reason People Won’t Change

Sanne Dinesen er intern coach i virksomheden 3M og arbejder med individuel coaching af ledere på tværs af Europa. Sanne er også netop tiltrådt som bestyrelsesmedlem i ICF Danmark.

 


Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

NB! Du tilmelder dig ved at sende en mail til Jesper H Christiansen: jhc@solutionsurfers.dk og skriver hvilket Nørderi du ønsker at deltage i.

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt.

Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
13. marts 2019
Tidspunkt:
20:30 - 21:45
Pris:
Gratis

Sted

Webinar