Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Dialogic Orientation Quadrant

26. august 2019 kl. 20:30 - 21:45

Gratis

I forĂĄret 2019 deltog jeg i en webinar serie med den canadiske coach og underviser Haesun Moon, som introducerede Dialogic Orientation Quadrant (DOQ).

Den er inspireret af arbejdet som en række forskere har gjort af samtaler mellem coach/terapeut, og klient også kaldet mikroanalyse.

DOQ beskriver et samtalelandskab, hvor du kan orientere dig i, hvor du og coachee befinder sig baseret på de spørgsmål, du stiller og de svar, coachee giver.

 

“Alle spørgsmĂĄl er “ladte spørgsmĂĄl.” Praktikerens valg er, hvordan man “lader” dem med antagelser, der vil være nyttige for klienten.”
– Healing & Bavelas (2011)

 

I denne udgave af Nørderiet vil jeg introducere modellen og vise hvordan den bruges. Du kan bruge den til fx at høre en optagelse af din egen coaching igennem og på den måde øge bevidstheden om din egen læring. Den kan også bruges, når du skal introducere coaching til bl.a. ledere.

Jeg har endvidere opdaget, at den er et fantastisk værktøj i forbindelse med teamcoaching og teamudvikling, hvor den kan være med til at skabe et fælles sprog og fælles opfattelse af, hvordan et team bedst muligt kan tale sammen.

PĂĄ gensyn!

Jesper H Christiansen, PCC

 


Praktisk

Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

Udbytte

Oplæg, cases samt inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

Detaljer

Dato:
26. august 2019
Tidspunkt:
20:30 - 21:45
Pris:
Gratis

Sted

Webinar