Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: ICF’s coaching uge 2019

17. januar 2019 kl. 20:00 - 21:15

Gratis

Efter en succesfuld konference i maj fokuserer vi til næste år på den årlige internationale ICF coachinguge, d. 29. april til 5. maj 2019.

Hvad skal den indeholde? Hvordan kan den understøtte danske ICF coaches og skoler?

ICF Danmark inviterer til en gang Nørderiet, hvor bestyrelsen vil give sit bud på en spændende uge, som kan gøre hele landet opmærksom på den kvalitet, som ligger i at være en ICF certificeret coach.

Mindst lige så vigtigt er det, at coachingugen også kan understøtte din karriere som ICF certificeret coach.

 

 

 


Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

 

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

Photo by rawpixel on Unsplash

Detaljer

Dato:
17. januar 2019
Tidspunkt:
20:00 - 21:15
Pris:
Gratis