Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Hvorfor uddanne coaches internt i en virksomhed?

5. marts 2018 kl. 18:00 - 19:15

Gratis

Denne gang er Hanne de Linde, fra Mercuri Urval, gæst i Nørderiet. Hanne uddanner ICF coaches internt i virksomheden og hun vil fortælle hvorfor hun mener det er vigtigt, at kollegerne bliver uddannet i coaching og hvorfor ICF’s certificering er interessant.
Hannes baggrund er en Cand. Merc fra CBS samt en coach uddannelse fra CTI og er certificeret PCC.

Hun har ansvar for coaching og udvikling i Mercuri Urval, og arbejder bĂĄde med intern uddannelse og arbejder ogsĂĄ eksternt med kunder. Mercuri Urval har kontorer i 21 lande.

 

Webinaret vil blive optaget og lagt på ICF Danmarks YouTube kanal efterfølgende.

 


 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Jesper vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

 

Praktisk

Webinaret er gratis og for både ICF-medlemmer og ikke-medlemmer. Der er begrænset plads.

Er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Denne udgave af Nørderiet er dedikeret til ICF Danmarks konference d. 16. maj 2018 hvor Reinhard Stelter vil være tilstede med oplæg og diskussioner.

Har du spørgsmål vedrørende webinaret bedes du kontakte Jesper H Christiansen på: jhc@solutionsurfers.dk.

 

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

GemGem

GemGem

Detaljer

Dato:
5. marts 2018
Tidspunkt:
18:00 - 19:15
Pris:
Gratis

Sted

Webinar