Top

Menu

Aktiviter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Brugen af test i coaching

29. november 2019 kl. 10:30 - 12:00

Gratis

Med coach og stresscoach Mogens Nielsen – i samarbejde med antropologen Carsten Arnfjord Thomsen

 

Flere og flere coaches, anvender en eller anden form for test af coachee forud for en coachsession.

Dette Webinar beskæftiger sig med de fordele og ulemper, der er forbundet med brugen af test i coachingsituationer, både for test anvendt for den enkelte – såvel som eksempler for anvendelse i teamcoaching.

Alle deltagere vil (afhængig af deltagerantallet) blive tilbudt en on-line test – hvor resultatet vil indgå i (anonymiseret form) webinaret.

Ønsker du at blive testet, skal du sende en mail til: mn@coachklinikken.dk – senest den fredag den 15. november – og du vil så efterfølgende modtage testresultatet umiddelbart inden webinaret.

Ved at deltage i webinaret får du:

  • Styrket dine faglige coaching kompetencer
  • Mulig forretningsudvikling gennem brug af test
  • Kendskab til fordele og ulemper ved brug af test i coaching
  • Kendskab til værktøj, der kan bruges til såvel individuel- som teamcoaching
  • Kendskab til værktøj, der kan bruges til ledercoaching

 

Kernekompetencer

A1: Overholde Etiske regler og professionelle standarder (Vil/skal indgå i coachingaftalen)
A2: Etablere Coachingaftale
B3: Etablere tillid og nærhed med klienten. (Testen vil være med til at samtalen bliver baseret på coachees værdigrundlag)

 


PRAKTISK

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder, at hvis du ikke kan deltage alligevel, skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se, om det virker korrekt. Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online 10 minutter før mødet starter, og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

Dokumentation

Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte til tider meget små elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
29. november 2019
Tidspunkt:
10:30 - 12:00
Pris:
Gratis

Sted

Webinar

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available