Top

Menu

Aktiviteter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nørderiet: Bæredygtig teamcoaching i lederskabet

24. august 2021 kl. 21:30 - 22:30

Erik Schierning, Triplestar Consult, vil i denne udgave af Nørderiet inspirere dig ved at tale om, hvad bæredygtig ledelse og bæredygtig teamcoaching er for noget, og hvorfor det er vigtigt. Specielt i disse tider, hvor også online teamarbejde og ledelse af disse spiller en stadig større rolle.
Erik stiller bl.a. spørgsmålet: ”Hvilken lære skal medarbejderen og lederen tage til sig med fokus på Coaching i et spændingsfelt, hvor rettidig omhu udfordres ligeværdigt med rettidig omsorg – hvor det lokale støder udfordrende sammen med det globale – og hvor FN’s 17 mål træder i karakter”.
En leder er en, der udarbejder en vision og inspirerer folk til at handle kollektivt for at få det til at reagere på de ændringer og udfordringer, der opstår undervejs. En bæredygtighedsleder er en, der inspirerer og støtter handling i retning af en bedre verden.”
Citat: Dame Polly Courtice, direktør, Cambridge Institute of Sustainable Leadership
Tilmeld dig allerede nu, og optjen samtidig 1 CCEU som medlem af ICF Danmark.

Om Erik Schierning

Erik har været ansat i flere danske industrivirksomheder fra handelselev over landesalgschef til direktør. Erik har også været udstationeret i flere år i Vietnam.

I sin tid som Executive Coach har han været medlem af ICF og har videre med i bagagen uddannelser som HD/Afsætningsøkonom, MBA og videreudviklet sig indenfor coaching i organisationer, adfærds- og værdianalyser og meget mere.

Tilmeldingen er desværre slut. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail: kontakt@icfdanmark.dk.


Praktisk

Hvor det er muligt, vil Nørderiet blive optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

Udbytte

Det er gratis at deltage og er du medlem af ICF optjener du desuden 1 CCU point.

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding, får du dagen før et link til mødet online og anvisninger til, hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee», som betyder, at hvis du ikke kan deltage alligevel, skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar‐systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se, om det virker korrekt. Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online, 10 minutter før mødet starter, og kan hjælpe dig, hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online, interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte til tider meget små elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher, og hvad vi coacher, er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching‐personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

Detaljer

Dato:
24. august 2021
Tidspunkt:
21:30 - 22:30

Sted

Webinar