Top

Menu

Aktiviter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, webinarer, netværksarrangementer og coaching konferencer.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

september 2021

UDSOLGT – ICF udviklingsforløb for professionelle coaches

14. september kl. 12:30 - 13. december kl. 16:30
Expand, A.P. Møllers Alle 9 C
Dragør, 2791 Danmark
+ Google Maps

Kære coach, Du inviteres til at deltage i vores udviklingsforløb for professionelle coaches. Forløbet er for dig, der ønsker at udvikle dig som coach og lære af og sammen med andre coaches. Forløbet gennemføres over fire eftermiddage i perioden september-december 2021. Vi mødes i Expands lokaler på Amager – A.P.Møllers Alle 9C, 2791 Dragør. Der vil være mulighed for delvis online deltagelse.  Tilmeld dig ved at sende en e-mail til Michael Skjøt   Mål Der arbejdes i netværket med egen…

Læs mere »

november 2021

ICF Etiske regler – Kernekompetence 1: Udviser etisk praksis

16. november kl. 15:00 - 18:00

Pia Friberg Krejsager, PCC og Inger Maaløe, PCC vil stå for denne vigtige workshop, hvor vi går i dybden og bliver klogere på ICF’s etiske regler – og hvordan det udmønter sig i vores coachpraksis. Kendskab til ICF´s etiske retningslinier og deres anvendelse er påkrævet på alle niveauer af coaching, så du kan allerede nu se frem til 3 spændende timer. Sæt kryds i kalenderen. Du optjener ved denne workshop 3 etik CCEU.  Invitation og tilmelding kommer senere.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder