Hvordan gør jeg?

ICFs internationale certificeringsprogram er én af de vigtigste grundpiller i ICF. En ICF certificering signalerer den enkelte coach’s forpligtelse til professionalisme og faglig udvikling. Dette sikrer at alle coaches, der bliver certificeret efter ICFs internationale certificeringsprogram, bliver behandlet og vurderet efter de samme kompetencer og objektive kriterier.
 
Selve processen med at ansøge og dokumentere uddannelse, antal coachede timer, mentorcoaching med mere, er omfattende og kan virke helt uoverskuelig. Men tag det roligt: Der er på verdensplan over 8.000 coaches med en gyldig ICF certificering. Og der er hjælp at hente:
 
  • ICF har lavet et par gode oversigter over Vejen til ICF certificering
  • (på engelsk) samt et skema Certificeringskrav til ACC, PCC og MCC (på dansk).
  • Lige her kan du læse ICF’s manual til certificeringer. Manualen giver dig svar på mange spørgsmål vedrørende en ICF certificering. Manualen er på engelsk og er i PDF format – Manual vedr. certificering
  • Derudover kan du konsultere ICF Gobals hjemmeside. Hvis du har brug for at tale din ansøgning igennem, så brug en allerede ICF-certificeret kollega eller kontakt et medlem af ICF Danmarks bestyrelse. Vi vil gerne hjælpe dig igennem processen.

 

ICF Danmark – servicetelefon vedr. certificering og akkreditering.

De fleste informationer omkring certificering og akkreditering kan du finde på ICF Globals og ICF Danmarks hjemmesider. Som i så mange andre situationer hvor man skal sætte sig ind i noget nyt, kan det godt i starten virke lidt rodet og uoverskueligt.

Derfor har vi en servicetelefon, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om certificering og akkreditering.

Servicetelefonen er åben hver torsdag mellem kl. 16-18.

Hvis der skulle være optaget, er du meget velkommen til at lægge en besked med dit navn og telefonnummer, så vil du blive kontaktet på et senere tidspunkt.

Du kan også skrive til os med spørgsmål om certificering og akkreditering på icf@icfdanmark.dk 

Telefonnummeret til servicetelefonen er: 60693646

Copyright © 2012 - International Coach Federation Denmark - All Rights Reserved - Designet af: René Sejling