Top

Menu

Aktiviter

ICF Danmark arrangerer løbende workshops, teleklasser og netværksarrangementer samt en årlig coaching konference.

En del af ICF’s filosofi er, at coachen hele tiden skal efteruddanne sig. Det giver vi mulighed for lokalt, og der findes masser af muligheder internationalt.

ICF Global Events

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Nørderiet: Brug af test i coaching

4. april kl. 19:00 - 20:15

Gratis

Eller: Har du testet din coachee i dag? – og i så tilfælde – for hvad?

Hvor mange coaches anvender en eller anden form for test – i forbindelse med en coaching session. Hvilke type af test anvendes – hvordan bruges testresultatet – og hvad er der af plusser og minusser?

Coach og Stresscoach Mogens Nielsen fra Coachklinikken i Svendborg fortæller om hans erfaringer og viser eksempler som indledning til en debat omkring brugen af test.

Deltag i denne udgave af Nørderiet og del dine egne erfaringer med at bruge test – om du er for eller imod – og dine grunde hertil.

 


Nørderiet bliver optaget og efterfølgende lagt ud på ICF Danmarks YouTube kanal. Her kan du også finde tidligere udgaver af Nørderiet.

 

Udbytte

Oplæg og inspiration i form af gensidig udveksling af erfaring og idéer fra egen praksis.

 

Deltagelse

Når vi har registreret din tilmelding får du dagen før, et link til mødet online og anvisninger til hvordan du deltager.

HUSK! Der er et “no-show-fee” som betyder at hvis du ikke kan deltage alligevel skal du senest 4 timer før start melde afbud. Ellers koster det 300 kr.

Det foregår i webinar systemet Zoom og har du ikke prøvet at bruge det før, bedes du lave et kort prøve log-in inden mødet for at se om det virker korrekt. Facilitator Jesper H Christiansen vil altid være online 10 minutter før mødet starter og kan hjælpe dig hvis du har behov for det.

Baggrund

Nørderiet er en serie af online interaktive møder for medlemmer og ikke-medlemmer af ICF Danmark. Fokus er både på de enkelte, til tider meget små, elementer i det at coache og på alt det udenom. Hvem vi coacher, hvor vi coacher og hvad vi coacher er meget individuelt, og vi har alle vores specialiteter og coaching personligheder. I Nørderiet er det tilladt at fortabe sig i detaljernes rigdom og gå på opdagelse i egne og andres praktiske erfaringer, viden og holdninger.

 

Detaljer

Dato:
4. april
Tidspunkt:
19:00 - 20:15
Pris:
Gratis

Sted

Webinar

Billetter

Tickets are no longer available.